Ilutulestiku e-pood Saluut.ee mida haldab Profico Group OÜ, kaitseb oma klientide ning kasutajate privaatsust. Sellest tulenevalt oleme kokku pannud privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, edastamist ja hoidmist. Meie tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ning Eesti Vabariigi seadustega.

 

Isikuandmete kogumine

Kliendi ja kasutaja isikuandmete kogumine võib toimuda järgmistel viisidel:
Kontaktandmete (sh nimi, isikukood, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress, eelistatud kontakteerumisviis) esitamisel saluut.ee e-poes.
Ostu või tellimuse sooritamisel Saluut.ee e-poes.

Veebisaidi kasutamisel kliendi ja kasutaja konto infos või küpsiste (cookies) kaudu.

 

Muude andmete kogumine

Kogume ka isikustamata andmeid – andmeid, mida ei saa otseselt ühe kindla isikuga siduda (sugu, vanus, keele eelistus, asukoht).
Võime koguda ka andmeid üldistatud klienditegevuste kohta.

 

Kogutud isikuandmete kasutamine

Ilutulestiku e-pood Saluut.ee kasutab alljärgnevaid andmeliike:
Nimi : lepingu täitmiseks ja täitmise tagamiseks;
Sünniaeg : ostu sooritades või konto loomisel, vanuse tõestamiseks;
Postiaadress : e-poest ostetud toodete kohale toimetamiseks.
E-posti aadress : müügi dokumentide ja transpordi aegade edastamiseks.
Telefoni number : teenuse täitmise tagamiseks, toote puudumise teavitamiseks või toote kohale toimetamiseks.

Isikustamata andmed (sugu, vanus, keele eelistus, asukoht) – vajalik selleks, et saaksime klientidelt kasulikku teavet, millised tooted on kõige huvipakkuvamad.

 

Andmete edastamine kolmandatele osapooltele

Kliendi ja kasutaja andmete vastutav töötleja on Profico Group OÜ kes võib anda andmete kasutamiseks õiguse volitatud töötlejatele teenuse osutamise ja teeninduslikul eesmärgil.

Transpordi teenust osutavale koostöö partnerile (Venipak)

Makselahenduse korraldajale Maksekeskus AS-le.

Riiklikutele institutsioonidele eesmärgiga täita Eesti Vabariigis kehtivast seadusandlusest tulenevaid kohustusi.

 

Andmete säilitamise aeg

Saluut.ee e-pood säilitab andmeid nii kaua, kui neid on vaja andmete kasutamise eesmärgi saavutamiseks või seadusest tulenevate nõude aegumistähtaegade saabumiseni ja seadusest tuleneva dokumendi säilitustähtaja saabumiseni (vastavalt käibemaksuseadusele ning raamatupidamise seadusele 7 aastat).

 

Kliendi õigused andmete kasutamisega seoses

Seoses kogutud andmete kasutamisega kehtivad kliendile järgnevad õigused:
Kliendil on õigus saada teavet enda andmete kasutamise kohta seaduses sätestatud korras ja ulatuses;
Kliendil on õigus nõuda enda andmete kasutamise lõpetamist ning andmete parandamist, sulgemist ja kustutamist; Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel info@profico.ee .

Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise periood ja selleks vajalikud tõestusmaterjalid.
Kliendil on õigus pöörduda oma õiguste kaitseks Andmekaitse Inspektsiooni ja kohtu poole.

 

Isikuandmete kaitse

Saluut.ee e-pood rakendab kõiki ettevaatusabinõud (sh administratiivsed, tehnilised ja füüsilised meetmed) kliendi ja kasutaja isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

Krüpteeritud andmeside pankadega ostude eest tasumisel tagab kliendi personaalsete pangatunnuste turvalisuse ja neile puudub Saluut.ee-poolne ligipääs.

Saluut.ee lehekülastuste ja tellimuste vormistamise käigus kogutud infot ja isikuandmeid käsitletakse konfidentsiaalsena ja seda ei avaldata kolmandatele osapooltele.

 

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused

Meie veebisaiti kasutama asudes või püsikliendi avalduse täitmisel oled käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud. Jätame endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitika üldtingimusi muuta, teavitades sellest kõiki püsikliente.
Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimustega palume võtta meiega ühendust aadressil info@profico.ee

 

Ilutulestiku e-pood Saluut.ee mida haldab Profico Group OÜ (erg.nr 12049557) Harjumaa, Tallinn, Lõhmuse tee 9, 12113 on isikuandmete vastutav töötleja.

Tutvu ka ostuinfoga!

* - HIND AINULT E-POEST OSTES.
TÄHELEPANU!
Tegemist on pürotehniliste toodetega, enne kasutamist tutvuge kasutusjuhendiga. Vajadusel pöörduge spetsialistipoole.
PÜROTEHNILISTE TOODETE KASUTAMINE ON KEELATUD:
P-N kella 22:00-07:00, R-L kella 24:00-07:00.
Kohaliku omavalitsuse loa puudumisel on keelatud kasutada pürotehnilisi tooteid, avalikel üritustel ja tiheasustatud aladel.